ARTIKELNR:

SmartCutter

Precisie-engineering voor moeiteloos en comfortabel snijden


Met het motorische systeem van SmartCutter® is het nu eenvoudiger dan ooit om scherpe en precieze sneden te maken. De krachtige, oplaadbare Li-Ion-batterij levert tot wel 500 sneden per lading, ideaal voor een zware werkdag. Met een gewicht van slechts 24 kg (zonder standaard) is de SmartCutter® licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen op de bouwplaats met een van de drie mogelijke standaards:

Standaard 1) Complete standaard met wielen. Het totale gewicht inclusief SmartCutter® is 32 kg.

Standaard 2 & 3) Dwars- of longitudinaal gemonteerde kruiwagenstandaard – ontworpen om de overgebleven baksteenstukken na het snijden op te vangen.

 

Het ultieme gereedschap voor snel, scherp en precies baksteensnijden


Specifiek ontworpen voor het snijden van bakstenen, zorgt SmartCutter® ervoor dat je elke keer precies de juiste maat en vorm krijgt. Met een snelle opstelling en eenvoudige aanpassing kun je efficiënter snijden, een hoge nauwkeurigheid handhaven en materiaalverspilling verminderen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en slimme functies laten je taken snel afronden, waardoor SmartCutter® de ideale keuze is voor professionals die zowel prestaties als welzijn op het werk belangrijk vinden.

 

WORK HARD - CUT SMART